Varga Judit: Magyar Péter folyamatosan hangfelvételekkel zsarolt

Varga Judit: Magyar Péter folyamatosan hangfelvételekkel zsarolt

Fotó: Varga Judit Facebook-oldala

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Több mint 11 ezer karakteres bejegyzésben teregette magánélete részleteit Varga Judit kedd délutáni posztjában. A volt igazságügyi miniszter délelőtt már reagált a volt férje által kihozott hangfelvételre, de akkor sem cáfolta érdemben, hogy Rogán Antal környezetéből manipulálták volna a Völner-Schadl-ügy ügyészségi iratait. Varga Judit ehelyett azt állította, megfélemlítette a volt férje, ezért tett olyan kijelentéseket, amilyeneket. A kormányzati kommunikáció is hasonlóképp reagált, Gulyás Gergely miniszter például azt állította: „Sok hűhó semmiért. Kipukkadt a lufi! Egy megfélemlített feleséggel folytatott családi vitának semmi köze a közélethez. Magyar Péter az új Márki-Zay! Csak annyi különbség, hogy Márki-Zay Péter nem terrorizálta a feleségét!”

Varga Judit kedd délutáni posztjában sem szólt semmit a Völner-Schadl-ügy részleteiről, Rogán Antal és Polt Péter szerepéről. Helyette hosszan részletezte, hogy Magyar Péter szerinte miként zsarolta őt hangfelvételekkel. A volt igazságügyi miniszter azt állította, lelki bántalmazó kapcsolatban élt, Magyar a külvilág felé teljesen mást mutatott, mint ami a színfalak mögött jellemző volt. Magyar első Partizán-interjúját is azért kárhoztatja, mert ott szerinte az ügyvéd csak eljátszotta, hogy őt védi. Varga szerint korábban az lett volna a terv, hogy őt mint a fideszes EP-listavezetőjét fogja támadni, csak időközben le kellett mondania a kegyelmi ügy következményeként. Varga Judit szerint emiatt váltott stratégiát korábbi férje.

Több esetet is kifejtett Varga, akinek korábbi posztját Magyar egyébként nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazásként értékelte. A volt igazságügyi miniszter szerint Magyar Péter a pozíciói elvesztését fájlalta, ezért fenyegette őt és Gulyás Gergelyt azzal, hogy nyilvánosság elé áll. Varga Judit szerint amikor a HVG a családi vitájukról szóló rendőrségi jelentés után kutakodott, Magyar akkor is üzent neki, hogy állítsa le a dolgot, és tisztázza, semmilyen erőszak nem történt egy szokásos házastársi vitán kívül. Varga Judit szerint viszont korábbi férje visszatérően megalázóan beszélt vele. Kedd délelőtti posztjában fizikai inzultusról is beszámolt. 

Varga többek között a következőket állította friss posztjában Magyar Péterről: súlyos nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő gonosz ember, akinek nincs szíve és lelke, áruló, nem érdekli a haza sorsa, „gázlángozó” és bántalmazó. Varga Judit a végén hozzátette, hogy posztja terjedelmi okokból nem tartalmaz minden történetet, de tudja folytatni. Azt nem közölte, hogy a Völner-Schadl-ügy részletei, Polt Péter és Rogán Antal tevékenységének tisztázása is terjedelmi okokból maradtak-e ki.