Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP

Veréssel fenyegette meg az Országgyűlés alelnökét a fideszes újságíró

Szerző: | 2020. július 08., 21:26 | Belföld

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nem rejtette véka alá ellenszenvét a Pesti Srácok újságírója egy szerdai Facebook-bejegyzésben. Több politikust is veréssel fenyegetett meg Ambrózy Áron, a Pesti Srácok nevű kormánybarát, jelentős fideszes és állami hirdetési pénzeket bezsebelő portál újságírója.

HIRDETÉS - AIP

Az azóta törölt, ám lapunk által archivált posztot úgy vezette fel Ambrózy, hogy sérelmezi, hogy őt mentelmi joggal rendelkező „f*szfejek” rágalmazzák. Majd meg is nevezi a szerinte őt rágalmazókat: Brenner Kolomant, akit alig egy hete választottak meg a képviselők az Országgyűlés alelnökének (őt Bráner Kolompárnak nevezi), és Keresztes László Lórántot, az LMP frakcióvezetőjét (őt pedig Horogkeresztes Lórándnak hívja). Ambrózy szerint őket a mentelmi joguk miatt nem tudja perelni.

Ambrózy a Facebook-bejegyzés alatti hozzászólásokban még jobban belemelegedett, jelezte olvasóinak, hogy ez nem fenyegetés, hanem ígéret. “Amint kiesik a parlamentből … megkeresem és sz*rt is kipüfölöm belőle” – írta a Pesti Srácok munkatársa az Országgyűlés alelnökére utalva. Igaz, ugyanebben a bejegyzésben Keresztes Lóránt megverésétől mégis visszakozott.

A bejegyzés hozzászólói további ötleteket adtak neki, hogy kit kellene még megvernie: egy kommentelő Jakab Pétert ajánlotta Ambrózy Áron figyelmébe, aki erre azt reagálta: „őt is felírom a listára”. A bejegyzés (részben férfi) hozzászólói még Ambrózy figyelmébe ajánlották Donáth Annát és Cseh Katalint, a Momentum EP-képviselőit, Szabó Tímeát, a Párbeszéd országgyűlési képviselőjét, valamint „Bernit” is, amely név vélhetőleg a Szél Bernadett független országgyűlési képviselőt jelenti.

Ambrózy Áron közéleti tevékenysége korábban sem volt mentes a durva megnyilvánulásoktól. Előbb a Hír Tv Keménymag című műsorából távolították el társaival együtt, mivel Jakab Péter Jobbik elnök zsidó származására célozgattak, majd a Demeter Szilárd vezette Petőfi Irodalmi Ügynökség által készített műsorból is távoznia kellett, miután társaival a németek kiirtásán viccelődött.

A németek kiirtásán viccelődtek a Petőfi Irodalmi Ügynökség műsorában | Magyar Hang

A németség likvidálásával viccelődtek a Petőfi Irodalmi Ügynökség frissen indult, Hajónapló című műsorában. A nyolcórás műsorfolyam végén kapott helyet azoknak az egykori keménymagosoknak a beszélgetése, akiket az Echo TV-ről inkább eltávolítottak az EP-kampány idején. Emlékezetes, tavaly év elején emlegették többször is a Jobbik politikusát Jákob Péterként, bár állításuk szerint nem Jakab zsidó származására utalgattak ezzel.

Nem hívják többet az Echo TV-be a jákobozókat | Magyar Hang

Miközben a kormánysajtó Gyöngyösi Márton évekkel ezelőtti parlamenti felszólalását kéri számon Karácsony Gergelyen, addig a Magyar Nemzetté átnevezett Magyar Időkben Lenhardt Balázs publikál, az Echo TV-n pedig jákobozzák a jobbikos Jakab Pétert. Lenhardt volt, aki korábban arról írt még, hogy „az MTK zsidó csapat, ezért nem szeretjük”, egy másik alkalommal pedig a „holokauszt-iparról” adott be írásbeli kérdést.

Címkék: Ambrózy Áron, Brenner Koloman, Pesti Srácok


A spanyolok rendesen megszórták a magyarokat

A spanyolok rendesen megszórták a magyarokat

Megszakadt a veretlenségi sorozat, 36-28-ra lelépték a mieinket az egyiptomi férfi kézilabda-világbajnokságon. A nyolcaddöntőben a franciák várnak a válogatottra. Ott sokkal többre lesz majd szükség a legjobb négybe jutásért.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

Testről és lélekről a rivalda innenső és túlsó oldalán.

Pin It on Pinterest