Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

444.hu: Közösségi adakozásra pályázik az Indamediához tartozó blog.hu?

Szerző: | 2020. augusztus 11., 20:29 | Belföld

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ahogy arról beszámoltunk, az Index szétverése után új szerkesztőség toborzásába kezdtek, és az átmeneti időszakban a blog.hu szerzői előtt akarják megnyitni a lehetőséget, hogy az Index címlapján is megjelenjenek az írásaikkal. Erről az Indamedia írt a Blog.hu gépházblogján. 

HIRDETÉS - AIP

Most a 444.hu vette észre, hogy a blog.hu közösségi finanszírozási kampányt tervez, aminek el is készítették a weboldalát. Ezt véletlenül publikus felületre tettek ki, amit aztán gyorsan el is tüntettek. Az oldalt azonban a portál rögzítette, és az úgynevezett képernyőképeken látható a „kampányanyag”, amelynek szövegében ez áll:  „Hiszünk benne, hogy a civil tartalomgyártás hasznos és fontos. A fennmaradáshoz viszont szükségünk van Rád és a támogatásodra. Telis-tele vagyunk új ötletekkel és célokkal, viszont a megvalósításuk nehezebb, mint valaha”.

Kérdés persze, hogy ez mennyire komoly. A 444.hu forrásai megerősítették, hogy a közösségi finanszírozási kampányt mostanában indítanák el. A vonatkozó oldalak még nem készültek el teljesen, van, ahol a végleges helyett még a „lorem ipsum” kitöltőszöveg szerepelt, és a korábban ott olvasható támogatási összegek sem valódiak.

A blog.hu üzemeltetője a fele részben a kormányközeli TV2 elnöke, Vaszily Miklós tulajdonában lévő Indamedia, amely az Index hirdetéseit intézi. Az Indamediához a blog.hu mellett olyan médiumok tartoznak mint például a napi.hu, a Totalcar, de az Indamedia tanácsadói tettek javaslatot korábban az Index átalakítására is.

A 444 cikke szerint Bodolai László, az Index.hu Zrt. elnöke és társai alig haladnak az Index új stábjának verbuválásával, a régiek felmondási ideje pedig lassan lejár. Így egyre kevesebb lesz a kitehető cikk és tartalom, ezért is egyre sürgősebb, hogy bloggerek posztjaival töltsék fel a címlapot.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: blog.hu, Bodolai László, IndaMedia, Index.hu, Vaszily Miklós


Orbán: be van oltva 3,5 millió ember, nyithatnak a teraszok

Orbán: be van oltva 3,5 millió ember, nyithatnak a teraszok

Orbán Viktor Facebook-oldalára tettek fel egy rajzfilmes eszközökkel operáló, győzelmi zenei aláfestésű videót, amelyben azt írják, hogy be van oltva 3,5 millió magyar ember (legalább egyszer, ami nem jelent teljes védelmet – de ezt csak mi tesszük hozzá), így...

NER típusú találkozások

NER típusú találkozások

Talán csak a magyar közélet járványszerűen terjedő (politikai) paranoiájának mellékhatása, de mostanában gyakran eljátszom a gondolattal, hogy miként jellemezném az Orbán-rendszert egy véletlenül a bolygónkra tévedő földönkívülinek.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Ferber Katalin

Fotó: Az élet, meg minden

Árnyék podcast – Öngól

Pin It on Pinterest