Barion Pixel
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Elismerte az emberölést a tapétavágós gyilkos

Szerző: | 2020. szeptember 18., 12:54 | Belföld

Rendőrautó (Fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

H. Istvánt különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel vádolták meg a Fővárosi Törvényszéken, amiért tavaly áprilisban meggyilkolt egy másik férfit a pesterzsébeti Határ út mellett – tudósít a 24.hu.

A férfi elismerte a tettét, de nem mondott le a tárgyalásról, így az előkészületi ülésen ki is tűzték a tárgyalást. A vádlott először csak beszélgetett 51 éves áldozatával, majd hosszasan ütlegelni kezdte. Végül elővett egy tapétavágó kést, és elmetszette az áldozat nyakát.

A kiérkező rendőrök a helyszínen elfogták az elkövetőt. Az áldozathoz mentőt hívtak, de az életét már nem lehetett megmenteni. Mint később kiderült, a tettesnek már nem sokkal korábban volt egy összetűzése Soroksáron, ahol belekötött egy vele azonos szállón lakó férfiba.


HIRDETÉS

Az ügyészség a különös kegyetlenség miatt tényleges életfogytiglani börtönbüntetést kért az elkövetőre. A tárgyalást november 27-én tartják.

Címkék: bűnügy, gyilkosság


HIRDETÉS

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS

Hirdetés

Már 70 éve mesél a Móra Kiadó
HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

Ellenkultúraként indult, aztán beköltözött otthonunkba.

Pin It on Pinterest