HIRDETÉS
HIRDETÉS

4,4 millióra büntették Jakab Pétert a parlamenti krumplis akciója miatt

Szerző: | 2020. október 26., 17:37 | Belföld

Jakab Péter Jobbik-elnök krumplit osztott volna Orbán Viktornak, ám ebben kormánypárti képviselők megakadályozták (Fotó: Jobbik / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Példátlan, 4,4 millió forintra büntette Kövér László Jakab Péter a múlt heti parlamenti akciója miatt. Erről a Jobbik elnöke a Facebookon számolt be.

A Magyar Hang is megírta, hogy múlt hétfőn a Jobbik elnöke az úgynevezett azonnali kérdések órájában Orbán Viktor miniszterelnöknek tett fel kérdést a borsodi időközi országgyűlési választásról. A rövid csörte után egy zsák krumplit akart odaadni a kormányfőnek, ám ebben – mások mellett – Kövér László és Kocsis Máté megakadályozta.

– Egy jogállamban nyilván lehetne jogi útra terelni az ügyet, de mi nem élünk jogállamban. Annyit tehetünk, hogy a mentelmi bizottsághoz fellebbezünk, de azért nagy csodavárás nincs ebben a kérdésben – mondta a büntetés kapcsán a Jobbik elnöke az Alfahírnek. Szavai szerint „úgy működik a rezsim, hogy aki kimondja az igazat, nevezetesen hogy a rezsim nyomorban tartja a magyarokat, és egy zsák krumplival megvásárolja őket, azt négy és fél millióra büntetik”. Beszélt arról is, hogy az összeg nagysága jelzi, hogy a jelenlegi kormány a fehérorosz vezető, Lukasenka útját követi.


HIRDETÉS

Jakab Péter úgy fogalmazott, hogy kitartanak az „igaz ügyük mellett” és nem hagyják, hogy fehérorosz sorsa jusson az ország, amit „2022-ben felszabadítanak a rezsim alól”.

Címkék: büntetés, Jakab Péter, Kövér László, krumpli, országgyűlés, parlament


HIRDETÉS
Távozik az Index főszerkesztője

Távozik az Index főszerkesztője

Az Indamedia visszavásárolja a Magyar Fejlődésért Alapítványtól a hírportál részvényeit, így a jövőben az újság az Indamedia-csoport tagjaként folytatja működését.

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS

Hirdetés

Már 70 éve mesél a Móra Kiadó
HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Pin It on Pinterest