Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP

Müller Cecília is megkapta a koronavírus elleni vakcinát

Szerző: | 2021. január 13., 15:23 | Belföld

Bedros J. Róbert, az országos korházfõparancsnok helyettese, fõigazgató beadja Müller Cecília országos tisztifõorvosnak a Pfizer-BioNTech koronavírus elleni vakcináját Budapesten a Szent Imre Egyetemi Oktatókórházban 2021. január 13-án (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Müller Cecília országos tiszti főorvos is megkapta a Pfizer-Biontech által gyártott, koronavírus elleni vakcinát – derül ki az MTI híradásából. Mint írták, Müllert nem más, mint Bedros J. Róbert, az országos kórházfőparancsnok helyettese, főigazgató oltotta be szerdán a Szent Imre Egyetemi Oktatókórházban.

HIRDETÉS - AIP

Müller egyébként az oltás előtt megtartotta szokásos napi sajtótájékoztatóját. Ezen bejelentette: Magyarországon is megjelent a koronavírus brit mutációja, ezt három beteg mintájában is kimutatták.

Címkék: járvány, koronavírus, koronavírus-oltás, Müller Cecília, Pfizer, Pfizer–BioNTech


„Civilek nélkül nem lehet ellenzéki siker 2022-ben”

„Civilek nélkül nem lehet ellenzéki siker 2022-ben”

Az ellenzéki pártok sorra jelentik be jelöltjeiket a 2022-es voksolást megelőző előválasztásokra, ám decemberben egy civil is jelezte, megméretteti magát. Miért gondolja az otthonápolási díj emeléséért folytatott harc arca, Csordás Anett, hogy civilként a politika felé kellene indulnia? A Magyar Hangnak erről is beszélt.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

Testről és lélekről a rivalda innenső és túlsó oldalán.

Pin It on Pinterest