Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Szigetkörös futásra invitálja Fekete-Győr András Budai Gyulát és Németh Szilárdot

Szerző: | 2021. január 17., 10:06 | Belföld

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Két nap alatt a második fideszes csinovnyik próbál keménykedni velem, Németh Szilárd után ma Budai Gyula Országgyűlési Képviselő hivatalos oldala dicsekszik azzal, hogy végigcsinált egy katonai alapképzést, amit én szerinte nem tudnék – erről posztolt közösségi oldalán a Momentum elnöke, Fekete-Győr András.

HIRDETÉS - AIP

Mint írja, végtelenül jól szórakozik azon, hogy „olyan emberek döngetik a mellüket fene nagy férfiasságukban, akik harminc métert nem tudnak egyben lefutni. Tessék velem jönni valamelyik nap egy szigetkörre – de aztán aki lemarad, az egy hónapig önkéntes munkát végez. Áll az alku, Szilárd, Gyula? Csak keményen!”

HIRDETÉS - AIP
https://www.facebook.com/feketegyorandras.momentum/posts/708378576505743

A politikusi adok-kapok közvetlen előzménye, hogy Budai Gyula fideszes képviselő a következőket írta szombaton a közösségi oldalán: „Nagy tételben fogadok bárkivel és bármiben, hogy Fegyőr Bandi nem csinálná végig azt a három hetes katonai alapkiképzést, amit jómagam és sok ezer katona végigcsinált!”

A kirohanásra azt követően került sor, hogy a sajtó megírta: néhány napja kiderült: Orbán Viktor fia, Orbán Gáspár elit brit katonaiskolában tanulhatott a Honvédelmi Minisztérium ösztöndíjasaként. Kadétonként közel negyvenmillió forintba kerülhet a magyar adófizetőknek a brit katonai elit iskola, a Sandhurst Royal Military Academy kilenc hónapos kurzusa.

A Honvédelmi Minisztérium az ügy kapcsán azt írta, „visszautasítja a baloldali képviselők vádjait, és természetesen nekik, gyermekeiknek is ugyanolyan lehetőséget biztosít a honvédséghez való jelentkezésre, mint bárki másnak”.

Az esetet kifogásolta az ellenzék, köztük Fekete Győr András is. – Az lenne a minimum, hogy a miniszterelnök szól a fiának: ne pályázzon minisztériumi ösztöndíjra, mert én vagyok a miniszterelnök, tudod, a miniszterek vezetője, tehát utasíthatom a minisztert, és rosszul venné ki magát, majd inkább kifizetem én. De nem. Ők még ezt sem tudják megállni – fogalmazott a politikus, akinek aztán visszaszólt Németh Szilárd honvédelmi államtitkár és Budai Gyula képviselő. Utóbbi a maga keresetlen stílusában így írt: „Fekete-Győrnek és társainak pedig azt javaslom, hogy jó lenne ha egy kicsit kussolnának, és amihez nem értenek abban befognák a szájukat!”

Címkék: budai gyula, Fekete-Győr András, Honvédelmi Minisztérium, Németh Szilárd, Orbán Gáspár


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Barabási Albert-Lászlóval

Árnyék podcast – Raktárcsend

Pin It on Pinterest