Köd után napsütést hoz a csütörtök

Köd után napsütést hoz a csütörtök

Ködös táj (Forrás: Pixabay.com)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Csütörtökön délelőtt a köd a legtöbb helyen feloszlik, utána derült, napos idő lesz, de néhol – főként északkeleten – tartósabban megmaradhat a köd, illetve a rétegfelhőzet – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése.

Csapadék nem valószínű. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de a Dunántúlon megélénkül a déli szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 15 és 20 fok között alakul, de a tartósabban borult, ködös északkeleti tájakon csak 9, 14 fokot mérhetnek.

Az Időkép szerint csütörtökön is távol maradnak a frontok, de a reggeli nyirkos, ködös időben újra felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi fájdalmak, rossz lehet a hangulatunk, fáradékonyság, alvászavar, levertség jelentkezhet, közérzetünk, hőérzetünk is alacsonyabb lehet. A nappali melegedés hatására a fokozottan érzékenyek körében melegfronti tünetek jelentkezhetnek, fejfájás, migrén, keringési- és vérnyomásproblémák is előfordulhatnak. Hazánk nagy részén viszont sokat fog sütni a nap, ami jó hatással lesz hangulatunkra, közérzetünkre.