Egy újabb hétig nem szólhat korábbi frekvenciáján a Klubrádió műsora

Egy újabb hétig nem szólhat korábbi frekvenciáján a Klubrádió műsora

Arató András nyilatkozik a Fővárosi Törvényszék ítélete után Forrás: Klubrádió

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Media1 értesülése szerint múlt héthez hasonlóan e heti ülésén sem tűzte napirendjére a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa a Budapest FM 92,9 MHz közösségi rádiós pályázat ügyét.

Az NMHH Médiatanács különböző egyéb ügyekkel foglalkozott, de a Klubrádió, pontosabban a 92,9 ügyével nem.

Már csak egyetlen pályázó van a frekvenciára, a Klubrádió, ezért a testületnek vagy nyertest kellene hirdetnie, vagy ha problémát talál, eredménytelenné nyilvánítani a pályázati eljárást.

Miután azonban ez most nem történt meg, a Klubrádió újabb egy héten át nem tud visszatérni a 92,9-re, és ezután is csak az interneten tudja terjeszteni a műsorát.

Arató András, a Klubrádió Zrt. igazgatóságának elnöke a Media1-nek azt mondta, hogy nehéz nem felfedezni a rosszindulatot a grémium részéről, hogy tovább váratja a rádió több százezres közönségét a döntéssel. Arató addig is reméli, hogy minél többen találják meg műsoraikat az interneten, a klubradio.hu-n és a különböző netrádiós megoldások segítségével.

Mint ismert, a Klubrádió egykori frekvenciája február 15-től néma, mivel a tavaly óta tartó pályázati eljárás nem ért a végére, és a testület nem volt hajlandó meghosszabbítani a médiaszolgáltató jogosultságát sem.