Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Közös videóban buzdít oltásra az ellenzék

Szerző: | 2021. április 05., 12:00 | Belföld

Ellenzéki pártvezetők a parlamentben (Fotó: Facebook/Jobbik)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Miközben a kormánypárti narratíva egyértelműen az, hogy a baloldal oltásellenes, az ellenzéki pártvezetők közös videóban buzdítanak oltásra mindenkit. A felvételen azért az Orbán-kormány válságkezelői intézkedéseit is szidják.

HIRDETÉS - AIP

A bő kétperces felvételt az MSZP-t vezető Kunhalmi Ágnes kezdi annak sürgetésével, hogy mindenki kapja meg az oltást. A Momentum-elnök Fekete-Győr András ugyanakkor már arról beszél, hogy a kormány a felelős az egészségügy kivéreztetéséért, majd ezt folytatja a párbeszédes Szabó Tímea azzal, hogy Orbán Viktor a felelős, amiért lakosságarányosan Magyarországon halnak meg a legtöbben. Az LMP-elnök Kanász-Nagy Máté azt fejti ki, hogy Orbán Viktor strómanjai a koronaválság alatt nyerészkedtek és dubajoztak, míg a Jobbikot vezető Jakab Péter arra hívja fel a figyelmet, hogy eközben százezrek kerültek utcára és vállalkozások tömkelege jelentett csődöt. Gyurcsány Ferenc zárja a videót, aki a keretes szerkezet jegyében arra biztatja az embereket, hogy regisztráljanak és oltassák be magukat.

A videó legvégén az a felirat olvasható, miszerint az oltás az egyetlen módja, hogy legyőzzük a koronavírust. Az ellenzéki pártvezetők azt is leszögezik, hogy ők is beoltatják magukat.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: vakcina


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Ferber Katalin

Fotó: Az élet, meg minden

Árnyék podcast – Öngól

Pin It on Pinterest