Rács mögött a bosszúból másokra köhögő kéregető

Rács mögött a bosszúból másokra köhögő kéregető

Fotó: Police.hu

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Több mint két hete előzetes letartóztatásban van az a férfit, aki a sajtóhírek szerint szándékosan ráköhögött másokra, amikor nem adtak pénzt neki. Egyelőre nem emiatt, hanem lopás miatt kell felelnie.

A rendőrség tájékoztatásában felidézte, hogy hétvégén több hír is megjelent arról, miszerint egy újbudai pláza környékén egy kéregető többekre szándékosan ráköhögött, akik nem adtak neki pénzt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság kerületi körzeti megbízottai adatgyűjtést végeztek a környéken és kiderült, a hírekben a 31 éves L. Dezső szerepelt.

A férfit még március 23-án fogták el, amikor valakinek az utcán kitépte kezéből a mobilját, és megpróbált elfutni vele. A lopással gyanúsított férfit a rendőrök akkor őrizetbe vették, azóta is letartóztatásban van.

A rendőrség azt is írta, hogy a szándékosan másokra köhögés miatt eddig nem érkezett bejelentés a XI. Kerületi Rendőrkapitányságra. A hatóság akkor tudja elbírálni, hogy történt-e szabálysértés vagy bűncselekmény, ha valaki konkrét feljelenést tesz.

Címkék: rendőrség, Újbuda