Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Sűrítik a buszok és villamosok menetrendjét este 8 óra után Budapesten

Szerző: | 2021. április 12., 19:48 | Belföld

Fővárosi tömegközlekedés (Forrás: Budapesti Közlekedési Központ)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Gyakrabban fognak indulni a fővárosi tömegközlekedési járművek ezentúl este nyolc óra után – közölte a Budapesti Közlekedési Központ.

HIRDETÉS - AIP

Eddig az este 8 órától hajnali 5 óráig tartó kijárási tilalomhoz, valamint a rendkívül alacsony utasforgalomhoz igazodva bizonyos járatok este 8 óra után húszpercenként indultak. A múlt szerdán életbe lépett változásokkal összhangban – a kijárási tilalom 10 órakor kezdődik és az üzletek is fél 10-ig maradhatnak nyitva – már a BKK járatai is gyakoribb követéssel közlekednek az esti órákban.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

Jelenleg egyébként úgynevezett tanszüneti menetrend van érvényben. Várhatóan azonban jövő hétfőn – az iskolák és az óvodák nyitásával összhangban – a tanítási időszakban érvényes menetrend lép életbe, a BKK egyúttal fenntartja a korábban bevezetett csúcsidőszaki járatsűrítéseket is.

Mint írták, az április 12-től érvényes menetrendje megismerhető a BKK honlapján, utazástervezéshez pedig érdemes a BKK FUTÁR alkalmazást használni.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Budapesti Közlekedési Központ


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

  • Tévút – Magyar Hang-ajánló
  • Magyar Hang - 2021. május 13., 16:29
  • Róna Péter esszéje az ország kínaiaknak való kiárusításáról. Interjú Salát Gergellyel és Beck Zoltánnal. Őrségi, miskolci és tihanyi riport. Keresse a születésnapi Magyar Hangot, az Átlátszó mellékletével!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Munkanélküliek támogatása külföldön

Pin It on Pinterest