Polgármestereket és önkormányzati képviselőket keres Magyar Péter

Polgármestereket és önkormányzati képviselőket keres Magyar Péter

Magyar Péter a nemzeti menetet felvezető molinó mögött 2024. április 6-án (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Azt követően, hogy kedden európai parlamenti képviselőket keresett egy Facebook-bejegyzésben, pénteken már polgármester- és képviselőjelöltek jelentkezését kérte Magyar Péter.

A Tisztelet és Szabadság Pártja (TISZA) frissen megválasztott alelnöke bejegyzésében azt írja, az önkormányzati választás közelsége miatt nem lesz idő saját jelöltek állítására, ezért várják „azon független polgármester- és képviselőjelöltek jelentkezését, akik úgy látják, hogy azonosulni tudnak a Talpra Magyarok Közössége és a TISZA párt céljaival és víziójával. Kérjük, hogy küldjék el a megkeresésüket egy önéletrajz és egy rövid koncepcióval a településük és hazánk kapcsán az onkormányzat [at] talpramagyarok [dot] hu email címre.” A bejegyzés szerint gyorsan visszajeleznek, és személyes találkozón tisztázzák a részleteket.

Magyar a kedden kiírt európai parlamenti képviselői pályázatról a következőket írja: „kevesebb, mint két nap alatt 538 kiváló pályázat érkezett. Ezek feldolgozása jelenleg is zajlik. Legkésőbb április 16-án indítjuk a nyílt szavazást, amelyen keresztül minden magyar ember beleszólhat a TISZA Párt európai parlamenti listájának összeállításába.”

Mint ismert, csütörtökön a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) is nyilvántartásba vette a TISZA pártot, amely így elindulhat a választásokon. Legfrissebb nagyinterjúnkat Magyar Péterrel ITT olvashatja.