Kórházba került Dézsi Csaba András

Kórházba került Dézsi Csaba András

Dézsi Csaba András (Fotó: Végh László/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A kórházból jelentkezett be a közösségi oldalán Dézsi Csaba András, Győr még jelenlegi polgármestere. A politikus, aki maga is orvos, kardiológus azt írta, hogy ilyen az, „amikor a hóhért akasztják”, de azt a népi bölcsességet is idézte, hogy „a suszternek lyukas a cipője”. Állapotáról annyit árult el, hogy „egy kis átmeneti üzemzavar miatt” a szubintenzíven kötött ki péntek reggel, de délutánra „helyre állt minden”, hála a kollégák gyors és lelkiismeretes munkájának, amit hálásan köszön mindenkinek.

Dézsi Csaba András 2020 elején került Győr élére, miután a néhány hónappal korábbi önkormányzati választáson Borkai Zsolt ugyan győzni tudott, ám a szexbotránya hatására lemondott a posztjáról. Az idei helyhatósági voksoláson szintén elindult, újrázni szeretett volna, ám szoros küzdelemben alul maradt az újságíróból lett politikus, Pintér Bencével szemben. A megválasztott városvezető 18 298, míg Dézsi Csaba András 17 853 szavazatot kapott. A friss szabályok miatt viszont hivatalosan októberig még ő vezeti a várost.