Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Hadházy Ákos: Egy ideig biztosan nem fogok az ATV műsoraiban szerepelni

Szerző: | 2021. május 03., 21:21 | Belföld

Hadházy Ákos az ATV-ben (Fotó: Hadházy Ákos / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Ma, a Sajtószabadság Világnapján, a Klubrádióval való szolidaritás jegyében mégis meg kellett hoznom egy nehéz döntést: amíg a Klubrádió helyzete nem rendeződik, nem tudok eleget tenni az ATV meghívásainak – erről írt közösségi oldalán Hadházy Ákos független képviselő. Arra, hogy bojkottálják a csatornát-t, Tamás Gáspár Miklós filozófus szólított fel mindenkit, miután a Klubrádió frekvenciáját az ATV Csoporthoz tartozó Spirit FM kapta meg.

HIRDETÉS - AIP

– Szomorú volt számomra úgy beszélni az Egyenes Beszédben a mai közérdekű munkámról, hogy tudtam, egy ideig biztosan nem fogok az ATV stúdióiban, műsoraiban szerepelni. Végtelenül hálás vagyok az adó minden munkatársának azért, hogy az elmúlt években sokat elmondhattam Önöknek az általam feltárt vagy fontosnak tartott ügyekből. A Klubrádiótól törvénytelenül elrabolt frekvenciát ugyanis a hatalom önkényesen az ATV-vel azonos érdekeltségbe tartozó Spirit FM rádiónak adta. Tudom, hogy abban a rádióban is kiváló emberek fognak dolgozni, de a szolidaritás és a valódi ellenzékiség most megköveteli ezt a nehéz döntést. – írta a politikus.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

Végül Hadházy reményét fejezte ki, hogy az ügy mihamarabb megoldódik. – Ha sokan állunk ki a sajtószabadság mellett és a propaganda ellen, akkor biztosan meg fog. Remélem, hogy akkor újra részese lehetek ezeknek a műsoroknak! – tette hozzá.

Arról, hogy az ATV mit szólt a csatorna elleni bojkott-felhíváshoz, itt írtunk.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: ATV, Hadházy Ákos, Tamás Gáspár Miklós


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Hirdetés

HIRDETÉS

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Vörös tér, Budapest

Pin It on Pinterest