Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Kásler Miklós felel az új pécsi stadion előkészítéséért

Szerző: | 2021. június 11., 11:39 | Belföld

Fotó: Kásler Miklós Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Újabb lépéseket tett a kormány Pécs NBII.-es futballcsapatának tervezett stadionja felépítése érdekében. A Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározat szerint ugyanis a beruházás előkészítésével a Pécsi Sport Nonprofit Zrt.-t bízták meg. A kormányzat részéről az előkészítés felelősének pedig Kásler Miklós nemzeti erőforrás-minisztert jelölték ki a feladatra Mager Andrea nemzeti vagyonért felelős miniszter bevonásával – vette észre a Telex.hu.

HIRDETÉS - AIP

A megvalósításnál éppen fordított feladatmegosztás. Erre a Beruházási Ügynökséget jelölték ki, ennek megfelelően Mager Andrea felel érte – az előkészítésért felelős Kásler bevonásával.

Ugyanakkor a Varga Mihály pénzügyminiszterre is szabtak feladatkört. Neki kell gondoskodnia két minisztertársa kezdeményezésére a beruházás elkészítéséhez és a megvalósításhoz szükséges forrásokról.

Emlékeztettek arra, hogy tavaly, a PMFC másodosztályba való feljutása után Hargitai János, a KDNP baranyai országgyűlési képviselője egyeztetett Orbán Viktor miniszterelnökkel. Erről a Pécsi Újság számolt be. Orbán ekkor „a pécsi labdarúgás tisztelőjeként” támogatta egy új stadion felépítését.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Kásler Miklós, Mager Andrea, Pécs


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Presser Gábor

Árnyék podcast: Miért költöztünk külföldre? – szülinapi adás

Fotó: Unsplash/Matt Botsford

Pin It on Pinterest