A Momentum politikusa bejelentette: kiállna bármelyik megafonossal bokszolni

A Momentum politikusa bejelentette: kiállna bármelyik megafonossal bokszolni

Bedő Dávid (Fotó: Bedő Dávid / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Reagált Bedő Dávid, a Momentum parlamenti frakcióvezető-helyettese arra, hogy az RTL utána kormányközeli TV2 is bokszoló műsort indíthat, és „két közpénzen felhízlalt feketeöves propagandista, Deák Dániel és Trombitás Kristóf pedig úgy tűnik, ringbe is száll”. – Nézzük meg, hogy az uszításon kívül másban is feketeövesek-e. Bármelyikükkel kész vagyok megmérkőzni! – jelentette be Bedő Dávid.

Korábban a Gulyáságyú Média és a Media1 közösen számoltak be arról, hogy TV2 Ring néven indíthat új műsort a kormányközeli csatorna azt követően, hogy az RTL-nek a Sztárbox nagy nézettséget hozott. 

Frissítés: Bedő posztja alá kommentelt Apáti Bence kormányközeli véleményvezér is az iránt érdeklődve, vele nincs-e kedve bokszolni. – Dehogynem, minden propagandista jöhet – válaszolta neki a Momentum politikusa egy szmájli kíséretében.

Címkék: Bedő Dávid