Bejelentette az MSZP: Dunaújvárosban jobbikos jelöltet támogatnak

Bejelentette az MSZP: Dunaújvárosban jobbikos jelöltet támogatnak

Kunhalmi Ágnes és Kálló Gergely (Fotó: Kunhalmi Ágnes / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Fejér megye 4-es számú választókerületében van olyan ember, aki nálunk alkalmasabb, aki az időközi választáson 2020-ban már megverte a Fideszt! Biztosak vagyunk benne, hogy Kálló Gergelynek ez 2022-ben is sikerülni fog, ezért támogatjuk Őt az előválasztáson! – jelentette be az MSZP társelnöke, Kunhalmi Ágnes közösségi oldalán vasárnap.

– Legutóbb, amikor nála jártam az időközi kampányban, saját szememmel láttam Kálló Gergely hitét, mély elkötelezettségét a körzetben élő emberek iránt. Ismét nagy csata vár rád Gergely, ebben számíthatsz az MSZP támogatására! Hajrá Gergő! – indokolta a döntést Kunhalmi.

Kálló Gergely erre úgy reagált: „Köszönöm szépen Kunhalmi Ágnesnek és az MSZP-nek, hogy engem tart a legalkalmasabbnak arra, hogy kihívjam a Fidesz jelöltjét. Tudjuk, hogy a kormánypárt mindent meg fog tenni azért, hogy ez ne sikerüljön. Az összefogás azonban erősebbé tesz minket, mint valaha.”

Nemrég a Jobbik jelentette be: Kunhalmi Ágnest támogatják Budapest 15-ös számú választókörzetében.