Blikk: Garancsi István cége veheti meg az Újpestet

Blikk: Garancsi István cége veheti meg az Újpestet

Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Garancsi István, a Videoton FC tulajdonosa a lelátón a labdarúgó Európa Liga-selejtezőjének harmadik fordulójában játszott Debreceni VSC - Rosenborg mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2015. július 30-án (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK


A Blikk úgy értesült, hogy 23. leggazdagabb magyarként, 66,7 milliárdos becsült vagyonnal rendelkező Garancsi István, a Fehérvár tulajdonosa, megvásárolja az Újpestet Roderick Duchatelet-től – írta a lap pénteken. Információik szerint a vételár nagyságrendileg 20 millió euró, 7,2 milliárd forint lehet. Az ügyben a lap kereste az Újpest FC-t, de nem kívántak reagálni.

Felidézték, Garancsi színre lépése régóta téma, már 2019-ben felvetődött a neve, csütörtökön pedig a csakfoci.hu közölte, biztosan megtörténik a váltás nyárig, Garancsi István cége lehet az új tulajdonos.

Arról, hogy a kiesés elől a NER karjaiba menekülhet az Újpest, nemrég a Magyar Hang is beszámolt, cikkünk itt olvasható.