Borkai Zsolt szerint akkor sem lépne vissza, ha Orbán Viktor kérné erre

Borkai Zsolt szerint akkor sem lépne vissza, ha Orbán Viktor kérné erre

Borkai Zsolt (Fotó: Borkai Zsolt Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Meg tudom nyerni a választást – erről is beszélt a jachtos szexbotránya miatt 2019-ben lemondó Borkai Zsolt volt győri polgármester, aki idén ismét elindul a posztért. A politikus az ATV VOKS 2024 című műsorának nyilatkozott, amit a Telex szemlézett. 

Borkai botrányáról szólva úgy fogalmazott, akkor „volt egy szituáció”, de szerinte az már nem beszédtéma Győrben. A politikus biztos abban is, hogy már nincsen olyan videó, amivel zsarolhatnák. Leszögezte azt is, semmiképpen sem lép vissza a polgármesterjelöltségtől. Ugyan korábbi pártja, a Fidesz erre még nem is kérte, de ezt akkor sem tenné meg, ha maga Orbán Viktor hívná fel.

A jelenlegi fideszes polgármestert, Dézsi Csaba Andrást kritizálva úgy fogalmazott a műsorvezetőnek: „ha csak egy kicsit jobban csinálta volna az elmúlt négy évet, most nem beszélgetnénk”. – Győr gazdag város volt, de olyan döntések születtek az elmúlt négy évben, amelyek nehéz helyzetbe hozták – tette hozzá.

Dézsi Csaba András jelenlegi polgármesternek Borkai Zsolt mellett lesz még legalább egy kihívója: Pintér Bence, aki az ugytudjuk.hu helyi portál főmunkatársa, és a Tiszta Szívvel a Városért Egyesület színeiben indul.