Budai Gyula: Márki-Zay Péter olyan személyiségzavarban szenved, amely már orvosi eset

Budai Gyula: Márki-Zay Péter olyan személyiségzavarban szenved, amely már orvosi eset

Budai Gyula, a Fidesz képviselője felszólal az azonnali kérdések órájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. március 1-jén (Fotó: MTI/Bruzák Noémi)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– A hét vicce! – így minősítette a Fidesz egykori elszámoltató biztosa, jelenlegi parlamenti képviselője azt, hogy Márki-Zay Péter összellenzéki miniszterelnök-jelölt szerint a kormánypárt lejáratónak szánt információkat gyűjtött róla és adott át a DK-nak az előválasztási kampány hajrájában. 

Budai közösségi oldalán azt írta: – „Futóbolond” Márki-Zay szerint a Fidesz dokumentumokat adott át a Demokratikus Koalíciónak, az ő lejáratására! Péter, Fidesz helyett miért nem a DK-s Czeglédy Csabát kérdezed, ő remekül tud hamis dokumentumokat gyártani! Tudod a Ferinek, a Gyurcsány Ferinek az adócsaló ügyvédjéről beszélek! – írta. (Czeglédy Csaba egyébként minden, Budai Gyula által megfogalmazott vádat visszautasított korábban – a szerk.).

A fideszes politikus posztját azzal zárta: „Márki-Zay Péter olyan személyiségzavarban szenved, amely már orvosi eset, és kezelést igényel! (Javaslat: sürgősen keresse fel kezelő orvosát)”.