Nyilvánosságra hozta Márki-Zay Péter a róla készített lejárató anyagot

Nyilvánosságra hozta Márki-Zay Péter a róla készített lejárató anyagot

Részlet a dokumentumból

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nyilvánosságra hozta Márki-Zay Péter a róla készült lejárató szándékkal összeállított anyagot. Arról van szó, amelyet – állítása szerint – egy DK-s önkormányzati képviselő kapott egy fideszes politikustól még az előválasztási kampány idején, és amelyet a DK ahelyett, hogy felhasznált volna Dobrev Kára riválisa ellen, eljuttatott az érintetthez. Lapunknak a DK megerősítette, hogy az iratokat valóban egy fideszes önkormányzati képviselőtől kapták.

Az közel hetven oldalas dokumentum nagyrészt a miniszterelnök-jelöltről és feleségéről szóló újságcikkeket tartalmaz. Emellett azt sugallja, hogy Márki-Zay Péter és családja nem azért költözött Kanadába, mert szerettek volna szerencsét próbálni külföldön, hanem azért, mert egy homályos üzleti ügy miatt el kellett hagynia az országot.

A miniszterelnök-jelölt szülésznőként dolgozó feleségéhez kapcsolódóan pedig egy „még kiaknázatlan” csecsmőhalálozási ügyet említ.

A dokumentum megjelenésére Karácsony Gergely Facebook-posztban reagált. Mint megjegyezte: „A Fidesz mindent megtesz, hogy szétverje az ellenzéki egységet, de innen is üzenem, nem fogjuk hagyni. Véget ért a versengés időszaka, október 23-án azért álltunk közösen színpadra, hogy megmutassuk, közösen megyünk tovább.”

 

 

Címkék: Márki-Zay Péter