Egy időre leállt az Index

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szombat este hét óra után néhány perccel leállt az Index.hu. Az oldalra látogatókat ez az üzenet fogadta: „Drága olvasóink! (Kedves Origó!) Sajnos az oldal karbantartás (pánik) miatt nem érhető el. Igyekszünk minél előbb újra elérhetővé tenni mindent, addig szíves türelmüket és megértésüket kérjük.”

A piacvezető hírportál a Facebook-oldalán arról számolt be néhány perccel később, hogy „a szerverparkban történt kisebb technikai apokalipszis miatt átmenetileg nem megy az Index. Csapataink harcban állnak, és remélhetőleg hamarosan leaszfaltozzák az információs szupersztráda kátyúját, amiben elakadtunk.” Hozzátették: várják a legszórakoztatóbb összeesküvés-elméleteket, hogy ki állhat a dolog mögött.

Fél nyolckor már elkezdett betöltődni az oldal, sikerült is megnyitni, bár csak a címlapot, cikkeket nem. Pár perccel később azonban már az is működött.

A Facebookon is arról számoltak be, hogy győztek a rendszergazdáik.

Címkék: Index