Egyetlen képben a magyar egészségügy – és Orbán Viktor

Egyetlen képben a magyar egészségügy – és Orbán Viktor

Orbán Viktor az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben (Fotó: Orbán Viktor Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ezen az Orbán Viktor hivatalos Facebook-oldalára kitett videóból kifotózott képen rajta van az egész mai Magyarország.

Az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben rohad le a csempe a falról. A lift nem működik, a tűzoltókészülék hanyagul a falnak döntve. A doktor úr sem fiatal. Az intézetet felkereső miniszterelnökön sokkal jobb maszk van, mint a főorvoson, aki a koronavírusos betegeket kezeli (emlékszünk, mondta is a miniszterelnök a parlamentben, hogy saját kézzel készítette magának és a családjának…). A főigazgató ráadásul nem is viseli szakszerűen a különben is alig védő maszkot. 

A miniszterelnök Facebookoldalára kedden délután került ki egy rövid videó arról, ahogy a kormányfő meglátogatja az intézményt. Orbán Viktor az utóbbi időszakban rendszeres posztol videókat a közösségi oldalára. Néhány napja kikerült egy olyan is, amelyen az akciócsoportok vezetőinek ülésére érkezőket mutatják be, mintha egy akciófilm előzetese lenne.

Orbán Viktor új videója - Mintha egy akciófilm előzetesét néznénk | Magyar Hang