Életét vesztette a 13 éves kislány is, akit elgázoltak az M0-n

Életét vesztette a 13 éves kislány is, akit elgázoltak az M0-n

Az M0-ás Fótnál (Fotó: Google Maps)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A kórházban meghalt az a 13 éves gyerek is, akit a nagymamájával együtt gázolt el egy teherautó vasárnap, miután kiszálltak egy műszaki hiba miatt megállt autóból az M0-s autóúton vasárnap Fót térségében.

Ahogy arról a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság korábbi közleménye alapján lapunk is beszámolt, a személygépkocsi az M0-s autóút 66-os kilométerénél, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon állt meg. A sofőr az autóban maradt, míg párja és unokájuk kiszállt. A nőt és a gyereket egy érkező tehergépkocsi elütötte. Az 52 éves nő életéért a mentők hiába küzdöttek, ő a helyszínen meghalt, a 13 éves gyereket életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

A budapesti Dr. Manninger Jenő Baleseti Központ igazgatósága az MTI-t vasárnap este arról tájékoztatta: a 13 éves gyereket a mentők súlyos, életveszélyes, többszörös sérülésekkel, újraélesztést követően szállították az intézménybe, azonban – mint írták – a leggondosabb orvosi kezelés ellenére a sérült életét nem sikerült megmenteni, néhány órával a beszállítása után az intenzív osztályon elhunyt.

A baleset körülményeit a dunakeszi rendőrkapitányság vizsgálja.

Címkék: baleset, Fót, M0