Ezúttal Jakab Pétert prostizó címlappal jelentkezett a kormányzati bulvárlap

Ezúttal Jakab Pétert prostizó címlappal jelentkezett a kormányzati bulvárlap

Jakab Péter a házuk előtt (Fotó: Jakab Péter Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nagy felháborodást váltott ki, hogy a múlt héten a kormányzati bulvárlap, a Ripost7 nevű hetilap prostituáltként ábrázolta címlapján Demeter Mártát, miután a korábban szocialista politikus az LMP-től a Jobbik frakciójába igazolt. Ezt követően több ellenzéki politikus is kiállt Demeter mellett, és elítélte a lapot. Ám úgy tűnik, ez a Ripost7-et egyáltalán nem zavarta, sőt, újabb lapszámukban is beleálltak abba, hogy továbbra is prostituáltként mutassák be az ellenzéki politikusokat, ezen a héten ugyanis címlapjukon az alábbi szerepel: „Már Jakabot is prostizzák a saját hívei”.

Mint friss lapajánlójukban írták, „kiverte a biztosítékot a Ripost7 legutóbbi címlapja, fájt az igazság valóban az egész baloldalnak, pedig a Ripost7 csak az igazat írta: van már magyar politikai prosti”. Később megismételték, szerintük Demeter pártváltásai bizony prostitúciónak számítanak, „és ezt így gondolják azok a jobbikosok is, akik csalódottak amiatt, hogy az egykor a baloldaltól és Gyurcsánytól elhatárolódó pártjuk most a baloldal kebelére borult csak azért, hogy politikai jövőjét biztosítsa”.

Ezt követően Jakabról szólva az alábbit írták kommentelők véleményére hivatkozva: „Elvek, tisztesség, világnézet itt már nem számít, csakis a gyakorlatias haszon. Most aztán Jakab cikkünkre kitett posztja alatt leszedték a keresztvizet a pártvezérről. »Aki pártról pártra jár, te minek neveznéd? Politikailag ártatlannak? Mekkora szemforgató, álszent, hazug is vagy te, petikebohóc…« – írja egy csalódott hozzászóló.” A Ripost7 egy meg nem nevezett korábbi párttárs állítólagos hozzászólását is idézi, aki szerintük Demeterrel kapcsolatban azt írta, „az igazság fáj, Petya...”. A lap új címlapján egyébként egy olyan összemontírozott kép tartozik a címhez, amin Gyurcsány Ferenc DK-elnök öleli Jakab Pétert.