Fidesz: Magyar Péter is dollárbaloldali

Fidesz: Magyar Péter is dollárbaloldali

Magyar Péter Kossuth téri tüntetésének résztvveői 2024. április 6-án (Fotó: Magyar Hang/Albert Enikő)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Magyar Péter a dollárbaloldal új politikusa, és a baloldal háborúba vinné Magyarországot – mondta Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalára szombaton feltöltött videóban.

Menczer Tamás videójában arról beszélt, Magyar Péter „baloldali politikus, a dollárbaloldal új politikusa”, „pontosan olyan, mint Márki-Zay Péter, és pontosan ugyanazok támogatják, akik Márki-Zay Pétert támogatták”. „Soha ne felejtsük el, hogy a baloldal lerombolná Magyarország békéjét és biztonságát, belevinnének minket a háborúba, beengednék a bevándorlókat és ránk szabadítanák a genderpropagandát is” – tette hozzá.

Menczer Tamás kiemelte: a helyzet ma sokkal súlyosabb, mint korábban bármikor, „az ugyanis, amit ma a világban látunk, az háborús készülődés”. „A háborúpártiak már készülnek a háborúra, és ebből a háborúból nagyon könnyen lehet világháború is” – jegyezte meg. Hozzátette: „a baloldal küldene fegyvereket és magyar katonákat a háborúba, ezt pontosan tudjuk, hiszen elmondták”. „Belevinnének minket egy pusztító háborúba, mert a finanszírozóik ezt várják el” – fogalmazott. Menczer Tamás kiemelte: „meg kell védenünk Magyarország békéjét és biztonságát, és erre csak Orbán Viktor és a Fidesz-KDNP képes”.

A videóban idézték Orbán Viktor miniszterelnököt, aki a Nemzeti Múzeum előtti március 15-ei ünnepségen arról beszélt, „vagyunk és leszünk, ez a mi diadalunk”. Menczer Tamás azt kérte, „küldjünk olyanokat Brüsszelbe, akiknek valóban fontos Magyarország békéje és biztonsága", és hozzátette: „ezért kell június 9-én a Fidesz-KDNP-re szavaznunk” – írta az MTI.

Menczer Tamás videójában és az állami hírügynökség híréből sem derült ki, hogy Magyar Péter a teljes Kossuth teret és környékét megtöltő tüntetést tartott szombaton. Az MTI egy sort sem írt a tüntetésről, más hírben sem (este 7 óra után jelent meg hírösszefoglaló az eseményről).