Gulyás Gergely feljelentést tesz, mert összehozták Koncz Zsófiával

Gulyás Gergely feljelentést tesz, mert összehozták Koncz Zsófiával

Koncz Zsófia, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje és Solymár Károly Balázs, az Innovációs és Technológiai Minisztérium digitalizációért felelős helyettes államtitkára a Szerencsi Középiskolai Kollégiumban tartott sajtótájékoztatón 2020. október 8-án. Folytatódik a digitális infrastruktúra kiépítése Szerencsen, a Digitális Oktatási Stratégia értelmében valamennyi köznevelési intézményben biztosítani kell a megfelelő internetes sávszélességet, illetve az osztálytermeket és a közösségi tereket lefedő, központilag menedzselt Wi-Fi szolgáltatást. MTI/Vajda János

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Büntetőfeljelentést teszek és polgári pert indítok két baloldali propagandalap ellen – írta hétfői Facebook-bejegyzésében Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter. 

A miniszter bejegyzése szerint „az ezalenyeg.hu nevű portál a címben még kérdésként, a cikkben már állításként fogalmazza meg, hogy Koncz Zsófia azért válik, mert viszonya van Gulyás Gergellyel. Ugyanezt a »hírt« a másik baloldali propagandatermék, a Nyugati Fény tényként közli. 

Gulyás hozzáteszi, Koncz Zsófiát mintegy tíz éve ismeri, kedveli, az édesapja halála utáni rendkívüli helytállásáért, az őszi időközi választáson elért győzelméért és választókerületét kiválóan szolgáló képviselői munkájáért nagyra becsüli. Hangsúlyozza, soha viszonyuk nem volt, utoljára a tavalyi parlamenti ülésszak alatt – több mint másfél hónapja – az Országházban találkoztak. Házasságának megromlásáról nem tudott. Majd hozzáteszi, „a cikk minden alapot nélkülöző hazug állítása durván megsérti Koncz Zsófia és férje magánélethez való jogát, valamint az én személyiségi jogaimat is.”

Gulyás Gergely a következő szavakkal zárja bejegyzését: „Éppen ezért a (névtelen) cikkek szerzői ellen feljelentést teszek aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás miatt és személyiségi jogsértés miatt pedig polgári pert indítok a két baloldali propagandalap ellen. A bíróság által megítélendő sérelemdíjat teljes egészében jótékonysági célra ajánlom fel valamely – Koncz Zsófia képviselőtársam által megjelölt, a választókerületében működő – civil szervezet javára.”