Gyurcsány Ferenc: „Orbán miatt élsz rosszul”

Gyurcsány Ferenc: „Orbán miatt élsz rosszul”

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke (Forrás: Gyurcsány Ferenc/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Megint klaviatúrát ragadott Gyurcsány Ferenc a csütörtöki kormányinfón bejelentett piacromboló intézkedések – az árstop június 30-ig való meghosszabbítása és a boltokra rótt kötelező akciózás – miatt. – Egy végtelenül okos interjúban az egyik legnagyobb élelmiszer-kiskereskedelmi lánc vezetője elmondja, hogy miért drágább itt nálunk szinte minden – írja a DK elnöke a közösségi oldalán, feltehetően Heiszler Gabriellának, a SPAR Magyarország ügyvezető igazgatójának minapi, indexes interjújára célozva. 

– Asztalosnak lenni szakma. Tanárnak lenni szakma. Eladónak lenni szakma. Politikusnak lenni is egy szakma. Higgyék el, bonyolult szakma – folytatja a politikus, majd megjegyzi, hogy a kormány ennek a szakmának a hatalmi részét érti, műveli, a közjó nem érdekli. Szerinte azért drága az élet, mert a kormány nem tud kormányozni, csak „uralni” és „hatalmaskodni”. – Értően, felelősen kormányozni nem. Orbán miatt élsz rosszul – zárja gondolatait Gyurcsány Ferenc.