Húsvét után visszatér Gulyás Gergely

Húsvét után visszatér Gulyás Gergely

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a kormányinfón 2024. február 16-án (Fotó: MTI/Bruzák Noémi)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Elhagyhatta a kórházat több mint egy héttel ezelőtt Gulyás Gergely – ezt a Miniszterelnökség közölte szerdán. Azt írták, hogy a műtétet követő felépülése jól halad, azt azonban továbbra sem hozták nyilvánosságra, hogy milyen egészségügyi beavatkozáson esett át. A miniszter otthonról már legfontosabb hivatali feladatait ellátja, de a rehabilitáció még legalább két hetet vesz igénybe, így Gulyás Gergely közszereplést csak húsvét után vállal.

A Miniszterelnökség február 25-én, azaz bő két héttel ezelőtt közölte, hogy a minisztert megműtötték, helyettesítését a parlamentben és a kormányülésen Panyi Miklós államtitkár, a Miniszterelnökség miniszterhelyettese látja el az egészségügyi kezelés és a rehabilitáció idejére. Ugyanazon a napon a 444 hozott nyilvánosságra olyan fotókat, amelyek alapján a budai várban, egy Fortuna utcai ingatlanban találkozott Orbán Viktor miniszterelnök többek között Rogán Antallal, Dömötör Csabával, Orbán Balázzsal és Panyi Miklóssal.

Címkék: Gulyás Gergely