Húsz forintos mikroadományt köszönt meg a Kétfarkú Kutya Párt

Húsz forintos mikroadományt köszönt meg a Kétfarkú Kutya Párt

Fotó: a Magyar Kétfarkú Kutya Párt Facebook-oldala

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Egy igazi mikroadomány. Nagyon köszönjük! – ezzel a kommentárral osztotta meg a Kétfarkú Kutya Párt, hogy 20 forintos adományt kaptak valakitől. A poszt mellé csatolták azt ezt bizonyító képernyőfelvételt, erről az is leolvasható, hogy az adományozó a közleményben azt írta, „bocsánat, ennyi volt a kártyámon. Meg hó vége is van”.

A párt nemrég jelezte: veszélybe került a működésük, miután megbüntette őket az ÁSZ. A honlapjukon megjelent közlemény szerint 2 vizsgálat folyt le, a 11 milliós bírság már biztos, a másik kérdőjeles. Azt írták, hogy a költségvetésük jelentős hányada esett ki ezzel, így azt sem tudják folytatni, amit eddig csináltak – nem hogy fejleszteni eddigi tevékenységüket. Emiatt adománygyűjtést indítottak, majd arról számoltak be, „1466 támogatónk 24 óra alatt 13 210 000 forintot dobott össze, és lett 147 új oligarchánk, azaz rendszeres támogatónk is”.