13 millió forintot már összegyűjtött az ÁSZ-bírságra a Kutyapárt

13 millió forintot már összegyűjtött az ÁSZ-bírságra a Kutyapárt

Szóróanyagok a Magyar Kétfarkú Kutya Párt Békemenetéről (Fotó: Magyar Hang/Lukács Csaba)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

1466 támogatónk 24 óra alatt 13 210 000 forintot dobott össze, és lett 147 új oligarchánk, azaz rendszeres támogatónk is. Nagyon szépen köszönjük mindenkinek. A 11 milliós ÁSZ-bírság problémája így megoldódni látszik, ám ugyanők lóbálnak egy másik, 180 milliós büntetést a fejünk felett – közölte a Magyar Kétfarkú Kutya Párt péntek délután. A 2024-es önkormányzati és EP-választás kampányára pedig nem kapunk állami támogatást, így továbbra is minden egyes adományozott forintnak nagyon örülünk – tették hozzá.

Csütörtök délután tudatta a párt, hogy veszélybe került a működésük, miután megbüntette őket az ÁSZ. A honlapjukon megjelent közlemény szerint 2 vizsgálat folyt le, a 11 milliós bírság már biztos, a másik kérdőjeles. Azt írták, hogy a költségvetésük jelentős hányada esett ki ezzel, így azt sem tudják folytatni, amit eddig csináltak – nem hogy fejleszteni eddigi tevékenységüket.