Így járt Puzsér Róbert Bohár Dániellel, aki a családon belüli erőszakról kérdezte

Így járt Puzsér Róbert Bohár Dániellel, aki a családon belüli erőszakról kérdezte

Puzsér Róbert publicista (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Bizarr telefonbeszélgetésről adott számot legfrissebb Facebook-posztjában Puzsér Róbert publicista. Beszámolója szerint minden előzmény nélkül  felhívta Bohár Dániel, és nekiszegezte a kérdést: „maguknak belefér a családon belüli erőszak?” Puzsérnak nincs kétsége afelől, hogy a kormányközeli Megafon embere hangfelvételt készített a beszélgetésükről, az engedélye nélkül, és válaszaival valójában egy karaktergyilkos gépezetnek asszisztált. 

Puzsér ugyanis visszakérdezett, hogy „kik azok a mi?”, mire Bohár válaszul azt mondta, hogy „maga meg a baloldali barátai, akik rajonganak Magyar Péterért”. Némi polémia után Puzsér visszakérdezett, hogy „maguknak belefér a vesztegetés meg a hivatali visszaélés?”, és ezután vet igazán szürreális fordulatot a beszélgetés, mert a Megafon embere azt igyekezett sejtetni, hogy a családon belüli erőszak témája nemcsak Magyar Péter kapcsán merülhet fel. A publicista végül letette a telefont, mert nem kívánt anyagot szolgáltatni a vele való leszámoláshoz. A hosszú posztból kibontakozó párbeszédről itt olvashatnak részletesebben.