Karácsony: A fizetett trollok megkapták a feladatot a Fidesztől, hogy adóemeléssel riogassanak

Karácsony: A fizetett trollok megkapták a feladatot a Fidesztől, hogy adóemeléssel riogassanak

Karácsony Gergely Budapest főpolgármestere, miniszterelnök jelölt (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Na, elkezdődött, a fizetett trollok megkapták a feladatot a Fidesztől, hogy adóemeléssel riogassanak.Nos, igen, nekik, az adófizetők pénzén élősködő gazdagoknak biztosan nőni fog az adójuk. Lesz Tiborcz-adó és Mészáros-adó is, a multiktól is többet várunk, ahogy arról több mint 120 OECD-ország megállapodott, kivéve persze a Fidesz-kormányt, amely továbbra is a kiváltságokat védi – erről írt pénteken közösségi oldalára Karácsony Gergely főpolgármester, az MSZP-Párbeszéd, illetve az LMP miniszterelnök-jelöltje.

Azzal folytatta, „a mindenkori főpolgármester és miniszterelnök is többet fog visszaadni a közösbe, a milliós fizetéssel rendelkezőktől többet várunk”. – Mert közbotrány, hogy ma arányaiban ugyanannyit szed vissza az állam egy ápolónőtől, mint egy bankigazgatótól. Igazságos gazdaságpolitikát folytatunk, leszámolunk az állami korrupcióval, átlátható, kiszámítható viszonyokat teremtünk, összetartó társadalmat, ahol az 1 százalék többet fog beadni a közösbe, hogy a 99 százaléknak több jusson – tette hozzá.

Posztjához egy ábrát is csatolt, ami azt mutatja, jelenleg a magyar kormány terheli meg leginkább adókkal és járulékokkal a minimálbért. – És melyik kormány tartja fenn Európa legmagasabb áfáját? Persze, hogy az Orbán-kormány. Hát ezért (is) kell kormányváltás, változás és jóvátétel, az 1 százalék kiváltságos helyett a 99 százalék érdekében – zárta posztját.