Kormánypropagandával teletömött bulvárlappal támadja az ellenzéki városokat a Médiaworks

Kormánypropagandával teletömött bulvárlappal támadja az ellenzéki városokat a Médiaworks

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Megkezdte a Fideszhez közelálló, bulvárba csomagolt propagandalapok országos terjesztését az ellenzéki vezetésű városokban a Mediaworks. A lapunkhoz a szekszárdi mutáció jutott el, amelynek impresszumából kiderül, hogy a lapot a Tolnai Népújság munkatársai szerkesztik, sőt az egyszerűség kedvéért az email-címük is azonos a megyei napilappal.

A szekszárdi City7

A Magyarnarancs.hu információi szerint a hét második felében a több száz kormánypárti médiát tömörítő konglomerátum Szombathelytől Miskolcig több százezer példányban juttatja el a City7 nevű lapcsaládot az ellenzéki irányítás alá került vidéki városok lakóinak. A portál olvasóinak jelzése szerint Szekszárdon, Pécsett és Miskolcon már csütörtökön megjelentek a propagandaújság első példányai. A City7 lapok tervezett elindításáról mi is írtunk tegnap.

Az ingyenes színes lap Tatabányán, Hódmezővásárhelyen, Szombathelyen, Szekszárdon, Szegeden, Salgótarjánban, Egerben, Miskolcon, Pécsett, Dunaújvárosban, Nagykanizsán kerül a postaládákba. Újdonság viszont, hogy lesz egy fővárosi mutációja is a Józsefvárosban.

Az impresszum a Tolnai Népújság email-címével

Információik szerint Szekszárdon a városvezetés annyira elégedett a lap tartalmával, hogy az eddig 30 éven át hetente megjelenő önkormányzati lapot havilappá fokozta le. A márciusban indult 24 oldalas hetilapot három részre tagolják: egyharmada helyi Fidesz-barát, ellenzéket ekéző szövegekből, egyharmada a Mediaworks fővárosi központjában gyártott bulvártartalomból, egyharmada reklámokból fog állni.