Lányokat kukkoltak Szombathelyen

Lányokat kukkoltak Szombathelyen

A Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia meze. (Fotó: ugytudjuk.hu/Vágvölgyi Bálint)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szerda este videó készült a szombathelyi Herman Ottó Szakgimnázium és Szakközépiskola kollégiumában zuhanyzó két lányról, írta meg az ugytudjuk.hu.

A 15 és 17 éves sértettek a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia sportolói, a felvételt készítő harmadik lány nem kézilabdás, de ő is a kollégium lakója. Két videó is készült (a lap információ szerint kollégista fiúk megbízásából), ezek egy több felhasználót tömörítő Facebook-messenger csoportban voltak elérhetőek.

Pődör Zoltán az SZKKA elnöke a lapnak megerősítette a hírt, majd annyit mondott, arra kérte az iskola igazgatóját, hogy részletesen tárja fel az ügyet. Az ugytudjuk.hu szerint szerint a felvételt készítő diáknak el kellett hagynia a kollégiumot.

Július végén hasonló kukkolós eset történt a városban, akkor is kézilabdás lányokat videózott egy alkalmazott, és abban az ügyben rendőrségi feljelentést tettek.