Márki-Zay Péter: Az eredmények optimizmusra adnak okot

Márki-Zay Péter: Az eredmények optimizmusra adnak okot

Márki-Zay Péter bejelentést tesz

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az eredmények rendkívüli optimizmusra adnak okot - jelentette ki Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt az Anker közben lévő eredményvárójára érkezve. Saját összesítése szerint jelenleg 59:41 arányban vezet a DK jelöltje, Dobrev Klára előtt. Budapesten nagyobb az előny, vidéken szűk a többség - tette hozzá.

Márki-Zay Péter azt mondta, szerinte bárki nyeri az előválasztást, kellő felhatalmazást szerez majd, mert miután a második fordulóban csak két jelölt van, valaki mindenképpen többséget szerez. - Szeretnék megnyugtatni mindenkit, hogy az ellenzéken belüli egység mindkettőnk számára létfontosságú - fogalmazott, azt is megjegyezve, hogy tegnap felhívta Dobrev Klárát és megállapodtak abban, hogy  együtt dolgoznak majd.

Arra a felvetésre, hogy október 23-án közösen ünnepelnek-e, azt mondta, erről még nem döntöttek, de reméli egy színpadon állnak majd.