Megtalálták egy 2006-ban meggyilkolt szentesi nő holttestét

Megtalálták egy 2006-ban meggyilkolt szentesi nő holttestét

Rendőrautó (Fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Megtalálták és azonosították a 2006-ban eltűnt, emberölés áldozatává vált szentesi nő holttestét – jelentette be a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) csütörtökön a rendőrség honlapján. A közlemény szerint a nő 2006 júliusában – kétéves gyermekét egyedül hagyva – ismeretlen helyre távozott, és azóta nem adott magáról életjelet. A nyomozási adatok szerint az asszony emberölés áldozatává vált, a KR NNI munkatársai az eltűnt nő földi maradványait megtalálták és azonosították.

– A nő volt élettársa, D. Lajos, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható – és korábban európai elfogatóparancsot adtak ki ellene –, jelenleg az olasz hatóságok őrizetében van, Magyarországnak történő átadásáról a későbbiekben dönt a bíróság – írták, hozzátéve, hogy az ügyben az országos rendőrfőkapitány korábban 10 millió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki.