Menczer Tamás is „kétpofára zabálja” a parizert

Menczer Tamás is „kétpofára zabálja” a parizert

Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára beszédet mond a nemzeti összetartozás éve alkalmából tartott rendezvényen a Somogy megyei Lengyeltótiban 2020. szeptember 11-én (Fotó: MTI/Varga György)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Továbbgyűrűzik a parizer-gate, a büszke fogyasztó Jakab Péter és Szabó Tímea kiállása után Menczer Tamás államtitkár azt képzelte el, milyen érzés párizsinak lenni.

A kormánypárti politikus a Facebook-oldalán hosszú posztban beszélt a parizer nevében, láthatólag élvezve, hogy egy új szerepben teljesedhet ki. Megtisztelőnek nevezte, hogy a baloldalnak az a mondanivalója, hogy parizer, de szerinte ez kevés, még így is, hogy róla van szó.

Az örkényi babérokra törő Menczer kifejtette, ő is „kétpofára szokta zabálni” a parizert, és néha megkeveri mackósajttal is, de ennek a párizsi már nem örül.

Menczer, illetve a parizer felidézte, hogy Hagyó Miklós is sokat evett belőle, aztán mégis milyen rosszul végződött a politikusi pályafutása. Reméli továbbá, hogy akkor is az asztalra kerül, amikor Jakab Péter, Szabó Tímea és a többiek összejönnek Gyurcsány Ferencnél egy villásreggelire. Csak azért könyörög, hogy ne készüljön majd fotó.

Itt tart jelenleg az ügy, ha egy ellenzéki politikus viszonválaszt közöl a parizer nevében, arról is beszámolunk majd.