Mészáros Lőrinc luxusfogadójában ment újra férjhez Rogán-Gaál Cecília

Mészáros Lőrinc luxusfogadójában ment újra férjhez Rogán-Gaál Cecília

Mészáros egyik tihanyi ingatlana, a Tihanyi Vinarius. Forrás: Youtube.

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Magyar Hang úgy értesült, hogy pénteken, miközben a fővárosban sok ezren a sajtószabadságért tüntettek, a Mészáros-birodalom egyik balatoni egységében, a Tihanyi Vinarius Borárium, Gasztrobár és Rendezvényházban esküdött örök hűséget új vőlegényének a propagandaminiszter korábbi neje, Rogán-Gaál Cecília. A lakodalmat népes sereglet előtt, a NER hotelek listáján is szereplő Mészáros-étterem teraszán tartották, ahonnan – mint azt a cég honlapján írják – „a legszebb kilátás nyílik a Belső-tóra és az Apátságra”. Hiszen „egy különleges naphoz különleges helyszín kell”.

A Tihanyi Vinarius ugyan egy átlagembernek megfizethetetlen, mégsem a legdrágább a Balaton körül, és minden bizonnyal a Mészáros-portfólióban is van még olyan hely, ahol még ennél is mélyebbre kell nyúlni a zsebünkbe. Az étlapot böngészve például a kacsamell (narancsos borssal, vargányával, zöld spárgával és flageolet-babpürével) már 4790 Ft-ért fogyasztható. A desszertekért 1890 Ft-ot kell leszurkolnunk. Egy négyfős családnak úgy kell számolnia, hogy körülbelül 30-35 ezer forintot fognak fizetni egy ebédért, de elfogadnak Szép-kártyát is.

Sokan azt hitték, hogy Rogán-Gaál Cecília válása után a NER belső köreibe szóló „belépőjét” visszavonják, ám erre rácáfolt az, hogy idén februárban saját jogon kapott meghívást az Orbán-évértékelőre. Sőt, jól értesült „kremlinológusok” azt is annak jeleként értékelték, hogy nem esett ki Orbán Viktor kegyeiből, hogy Rogán-Gaál az évértékelő VIP-vendégeként a rendezvénynek helyszínt biztosító Várkert Bazár mélygarázsában parkolhatott.