Nagy-Magyarországot formáz egy iskolában a lehullott vakolat

Nagy-Magyarországot formáz egy iskolában a lehullott vakolat

Kovács Gergely (Fotó: Végh László/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Németvölgyi Általános Iskola egyik terméről – ha hihetünk a párt fotójának – posztolt képet a Magyar Kétfarkú Kutya Párt 12. kerületi szervezete, amelyen a leesett vakolat Nagy-Magyarországot formáz – vette észre a Hvg.hu a párt XII. kerületi szervezetének Facebook-bejegyzését.

A lap szerint az iskola azzal került a hírekbe legutóbb, hogy november közepén (!) tetőfelújtás miatt kellett bezárni két hétre. A szokatlan időben végzett munkálatok miatt két hétig otthon voltak a gyerekek, az első hétre tanítás nélküli munkanapokat, a második hétre rendkívüli szünetet rendelt el az igazgató.

A párt bejegyzése szerint „a téli tetőfelújításnak köszönhetően új, hasznos szemléltető eszközöket használhatnak a diákok a mackós suliban a történelem órákon”. Ugyanis szerintük a Nagy-Magyarország alakban lehullott vakolat játékosan ismerteti meg hazájuk múltjával a gyerekeket.