Orbán Viktor gratulált Rúzsa Magdinak a hármas ikrekhez

Orbán Viktor gratulált Rúzsa Magdinak a hármas ikrekhez

Orbán Viktor bejelentés közben (Fotó: Orbán Viktor / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Minél több a gyerek, annál nagyobb a boldogság – ezzel az üzenettel gratulált Rúzsa Magdinak a Facebook-oldalán Orbán Viktor. – Isten éltesse a családot – tette hozzá a miniszterelnök.

Az énekesnő  az Instagram-oldalán jelentette be, hogy kedden megszülettek a hármasikrei. Két kisfiúval és egy kislánnyal volt várandós, emiatt pedig fokozott veszélynek volt kitéve, így a szülés előtt már kórházi megfigyelés alatt tartották. Korábban azt mondta, csak a szülés után tervez nevet adni nekik, de aztán másként döntött. „Mi így lettünk hirtelen öten. Olyan jó leírni és kimondani. A családom. Lujza, Keve és Zalán. Nekünk már a legszebb nevek amíg csak lélegzünk”, üzente decemberben.

Rúzsa Magdi mindenesetre nincs könnyű helyzetben, amikor hasonló kormánypárti körökből érkezik az elismerés. Tavaly nyáron egy keszthelyi koncert után készített közös fotót Szijjártó Péter külügyminiszterrel. A találkozás kapcsán pedig azt írta: „hatalmas buli volt, Keszthely!!! Civilben még a külügyminiszter is Magdi-koncerten járt a családjával”. A kép viszont egy idő után eltűnt az oldaláról, és már csak Szijjártó Péterén volt elérhető. Bár a törlést nem indokolta, de könnyen lehet, hogy a fotó miatt a kormánnyal kevésbé szimpatizálók éppúgy kritizálták őt, mint korábban például Majkát.