Pára, köd, felhők – a csütörtök sem ígér napsütést

Pára, köd, felhők – a csütörtök sem ígér napsütést

Zivatarfelhők (Fotó: Pixabay)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Túlnyomóan borult, párás időre számíthatunk, ködfoltokkal, csupán kisebb körzetekben vékonyodhat el, szakadozhat fel a felhőzet csütörtökön – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből. Mint írták, több helyen előfordul szitálás, néhol kisebb eső. Általában gyenge, illetve mérsékelt lesz a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 6 fok között alakul.

Az Időkép szerint csütörtökön sem lesz front térségünkben, marad a borongós, nyirkos idő, melyben felerősödhetnek az ízületi és a kopásos jellegű panaszok, kedvtelenebbek, fáradékonyabbak lehetünk. Mint felhívták a figyelmet, egyeseknél fejfájás, migrén, valamint görcsös panaszok előfordulhatnak. Emellett szélcsendes, párás időben feldúsuló légszennyező anyagok nehézlégzést okozhatnak, terhelhetik a légzőrendszert. Számítani kell arra is, hogy alacsony lesz hő- és komfortérzetünk.