Pócs János: Magyar Péter csak Simicska 2 akart lenni

Pócs János: Magyar Péter csak Simicska 2 akart lenni

Pócs János (Pócs János / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Magyar Péter csak Simicska 2 akart lenni, de pár nap alatt nevetségessé és hiteltelenné vált – erről írt Facebook-oldalán Pócs János. A fideszes parlamenti képviselő nemes egyszerűséggel idiótának nevezte Varga Judit volt férjét, hozzátéve, hogy a Diákhitel Központ egykori vezetője csupán reflektorfényre vágyott. Pócs azzal kezdte a bejegyzését, hogy sok jobboldali, keresztény, konzervatív ember kérdezi tőle, olvassa-e Magyar Péter írásait, és mit szól azokhoz. A politikus az egykori pápa, II. János Pál legendás, Magyar Péter által is használt jelmondatával reagált: „ne féljetek!”

Varga Judit volt férje, aki a kegyelmi botrány kirobbanása óta rendszeresen hozzászól a közéleti ügyekhez, a kormányt és Rogán Antalt bírálva, a kommentek között válaszolt: „Képviselő Úr, ha az Ön eddigi munkásságát valaki megkapargatja és a mélyenszántó gondolatait meghallgatja, akkor elég gyorsan kiderül, hogy ki is a valódi idióta. A Megafonba talán beférne.” Pócs minderre csupán annyit felelt: „Én hallgatok Rád! NEM FÉLEK!😃😃😃”

Magyar Péter legutóbb arról tett közzé egy bejegyzést, hogyan próbálta a Rogán-féle kommunikációs stáb fenyíteni, amikor Varga Judit és ő a járvány idején adakoztak egy kórháznak, illetve a háború kirobbanása után befogadtak egy kárpátaljai családot.

Az ügyvéd vasárnap adott a Partizánnak másfél órás interjút, ezt azóta közel 1,9 millióan látták. A héten aztán a Megafon influenszerei is nekiestek Magyar Péternek.