A megafonosok máris elkezdték támadni Magyar Pétert

A megafonosok máris elkezdték támadni Magyar Pétert

Magyar Péter a Partizán műsorában

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Aki Magyar Pétert ismeri, pontosan tudja: annyira lehet komolyan venni, mint Fekete-Győr Andrást – indítja posztját a kormányközeli megmondóember, Bohár Dániel, akinek bejegyzése alatt egyéb megafonos figurák kommentelgetnek a kegyelmi botrány ügyében a Partizánnak interjút adó Magyar Péterről, Varga Judit exférjéről. A videó egyébként már másfél millió megtekintésnél jár.

– Elviseltük Varga Judit iránti tiszteletből, de most már mindenki a saját szemével láthatja, hogy hibbant – írja Bohár, mire Deák így folytatja: „Péter óriási hisztiket csapott a minisztériumban. A munkatársak összenevettek a háta mögött, de volt akit önimádó stílusával el is hajtott onnan.” – Péter úgy aggódik a borsodi gyerekekért, hogy időközben dizájner ruhában, retusált fotókat posztol magáról egy jachtról – ezt már Szarvas Szilveszter posztolta, aki szerint Magyar „hibbant, sértett ember”. Magyar Péter egyébként előre látta, hogy megindul majd ellene a karaktergyilkosság, vasárnap ugyanis ezt írta a Facebook-oldalán: „a rogáni propagandagépezet szemében a mai naptól egyszerre leszek áruló, bűnöző, bosszúálló, pszichopata, drogos, gyerekverő, brüsszelita, sorosbérenc, háború párti, stb.”   

Novák Katalin és Varga Judit lemondása, közéletből való kivonulása után kezdődött meg Magyar Péter, Varga Judit volt férjének jelentkezése. Magyar nem sokkal a lemondások bejelentése után tett ki a Facebook-oldalán egy posztot, amelyben lemondott minden állami cégben betöltött megbízatásáról, és kiírta magát a Nemzeti Együttműködés Rendszeréből. A Partizánnak adott interjúban pedig keményen beolvasott Rogán Antalnak és az oligarcháknak. 

A kormányközeli, átláthatatlan módon finanszírozott Megafon sokat költ a Facebookon kampányaira, csak januárban egy hét alatt több mint 10 milliót költött például a német kormány és a „globalisták” lejáratására – írta meg nemrég a Lakmusz.