Semjén Zsolt: Nem akarunk mindenféle devianciát

Semjén Zsolt: Nem akarunk mindenféle devianciát

Semjén Zsolt (Fotó: Semjén Zsolt / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) küldetése a keresztény civilizáció, a magyar nemzeti szuverenitás és a magyar családok védelme – jelentette ki Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes csütörtökön Budapesten az MTI szerint.

A KDNP elnöke a Barankovics István halálának 50., Isépy Tamás és Kovács K. Zoltán kereszténydemokrata politikusok születésének 100. évfordulója alkalmából rendezett emlékrendezvényen úgy fogalmazott: a keresztény civilizáció védelme egyúttal a saját életformánk és életminőségünk védelme.
A magyar nemzeti szuverenitás védelméről szólva rámutatott: az Európai Unió fontos eszköz a magyar megmaradás szempontjából, de nem a magyar történelem értelme és célja. Semjén Zsolt harmadik küldetésként a magyar családok segítését emelte ki, hangsúlyozva: Franciaország mellett Magyarország biztosítja a legjelentősebb összegű családtámogatást.

A miniszterelnök-helyettes az elkövetkező időszakot egy hármas jelszóval foglalta össze: „no migration, no gender, no war”. Nem akarjuk feladni keresztény civilizációnkat, nem akarunk mindenféle devianciát, a természet rendjét felborítani és nem akarunk belesodródni egy olyan háborúba, amely nem a mi háborúnk – jelentette ki. Kiállt a kárpátaljai magyarság mellett és leszögezte: minden erővel azon vannak, hogy megakadályozzák, hogy a NATO belekeveredjen ebbe a háborúba.

Címkék: Semjén Zsolt