Székesfehérvár és Gárdony között egy vágányon megindult a vonatközlekedés

Székesfehérvár és Gárdony között egy vágányon megindult a vonatközlekedés

Műszakilag muzeálisnak számító, dízel-motoros és dízel-elektromos meghajtású vasúti erőgépek sorakoznak a székesfehérvári vasútforgalmi csomópontjának járműfordítójánál (Fotó: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Székesfehérvár és Gárdony között szombat hajnaltól egy vágányon megindulhatott a vonatközlekedés, mert van áram a felsővezetékben – tájékoztatott közleményben a Mávinform. A székesfehérvári vonalon ugyanakkor kora délutánig fennakadásokra kell számítani. Még péntek este fa dőlt a viharban a vasúti pályára és a felsővezeték is megrongálódott Székesfehérvár és Ódinnyés között, ez okoz fennakadást, késéseket a vonatközlekedésben.

Szombat hajnaltól ugyanakkor egy vágányon megindulhatott a vonatközlekedés Székesfehérvár és Gárdony között. A másik vágányon várhatóan délig tart a péntek esti heves viharban leszakadt felsővezeték helyreállítása. – Továbbra is késésekre, pótlóbuszokra, rövidebb útvonalon közlekedő járatokra, illetve vonatelmaradásokra kell számítani a Budapest-Székesfehérvár vonalon közlekedő vonatok esetében. A fennakadások várhatóan kora délutánig tartanak – közölte a Mávinform.