Tanárára támadt egy középiskolás diák Nagykátán

Tanárára támadt egy középiskolás diák Nagykátán

Képkocka az RTL Híradója által bemutatott felvételből

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Fenyegette, leköpte tanárát egy nagykátai diák az RTL Klub Híradója által bemutatott riport szerint.

Diáktársai vették fel videóra, amint egy tanuló beszól a tanárának, fenyegeti, alázza, miközben a tanár láthatóan tehetetlen. A diáktársak eközben jól mulatnak.

A felvételt az RTL Klub Híradója mutatta be, a leírás szerint az eset Nagykátán történt, a Nagykátai Ipari Szakgimnázium és Szakközépiskolában. Az ügyben nyomozás indult közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt. Az innovációs minisztérium - amelyhez a szakiskola tartozik - pedig azt közölte, hogy fegyelmi indul a diákok ellen.

RTL Híradó - Szidta és fenyegette tanárát egy diák az egyik nagykátai iskolában

Kattints még több RTL Híradó tartalomért!

Az RTL Klub riportja idézte a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének elnökét, Szűcs Tamást, aki szerint egyre gyakrabban történik ehhez hasonló eset, sokkal több, mint amennyi az internetre felkerül. Az agresszió kezelésére iskolai programokat kellene indítani, bevonva a diákok mellett a szülőket és a tanárokat is - mondja a szakszervezeti vezető.