Tovább égetik a milliókat Magyar Péter lejáratására a megafonosok

Tovább égetik a milliókat Magyar Péter lejáratására a megafonosok

Magyar Péter a Partizán műsorában

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Keddi jóslásunkkal nem vállaltunk kockázatot, de a mérték felülmúlta a várakozásunkat: két nap alatt megduplázta reklámköltéseit a Megafon. Február 10-e óta már összesen legalább 20 430 000 forintot hirdettek el Varga Judit exférje, Magyar Péter lejáratására. És az összeg folyamatosan nő – írja Facebook-bejegyzésében a Political Capital. 

Mint megírtuk, az elmúlt néhány napban a kormányközeli megafonos influenszerek számos hirdetést indítottak a Facebookon, és látványosan beleszálltak a NER-ből kicsekkoló Magyar Péterbe. Csütörtöki videójukban már egyenesen azt próbálták megfejteni, hogyan is működik Magyar „pszichéje”, illetve „mitugrásznak” és „hazugnak” is nevezték. – Magyar Péter imád össze-vissza beszélni, az az hazudni – kezdi Bohár Dániel. Erre többek közt azt a példát hozza, hogy Magyar egy kommentben azt írta, nem ő szokott jachtozni, ám a férfi Tinder-profiljában ehhez képest mégis egy hajón látható. Bohár azzal folytatta, hogy Magyar arról fantáziált, hogy átveszi az irányítást, de „ezt a kis mitugrászt senki sem vette komolyan”. – Eközben a felesége egyre sikeresebb volt, arról nem is beszélve, hogy magasabb, és hát ezt nehezen viselte el a Péter. Egyre frusztráltabb is lett, hogy neki semmi nem jött össze, a felesége meg hasít – írta.

Magyar Péter reagált Bohár videójára, az alábbit írta: „Kedves Propagandista Dani, Judit 170 centi, én 178, remélem számolni még tudsz. Egyébként nemrég, amikor még nyaliztál a NER-bulikon, akkor alacsonyabbnak tűntél nálam. Amit te jachtként próbálsz beállítani, az a volt sógorom által bérelt 8 személyes vitorlás, amin Judittal és a gyerekeinkkel töltöttünk 4 napot. A szerinted luxizós kép pedig egy füredi kávézóban készült, a többi hülyeségre nem is érdemes reagálni. Te egy közpénzen kitartott propagandista voltál, vagy és leszel. De ne izgulj, hamarosan ennek is vége lesz”.

Novák Katalin és Varga Judit lemondása, közéletből való kivonulása után kezdődött meg Magyar Péter, Varga Judit volt férjének jelentkezése. Magyar nem sokkal a lemondások bejelentése után tett ki a Facebook-oldalán egy posztot, amelyben lemondott minden állami cégben betöltött megbízatásáról, eközben keményen beolvasott Rogán Antalnak és az oligarcháknak. Vasárnap bement a Partizánba, ahol bemondta, hogy Rogánnak mennie kell, azóta a Facebookon vívja harcát a kormányzati kommunikációs gépezettel.

Címkék: Megafon, Magyar Péter