Hajvégápoló száraz hajra (x)

Hajvégápoló száraz hajra (x)

Hajvégápoló száraz hajra – amikor mindennek vége. Ha hatásvadászok szeretnénk lenni, lehetne ez egy jó cím a következő gondolatmenetnek. De szó sincs erről, nincs semminek vége, maximum a hajszálaknak.

Amikor szemügyre veszed a hajszálaid végét, két dolgot láthatsz: szépen véget ér a szál, esetleg kicsit elvékonyodik, vagy faágszerűen elágazik. Első esetben nincs dolgod, talán bejelentkezni a fodrászodhoz, hogy a vékonyodó szakasztól szabadítson meg. A második alkalommal sem kell rosszra gondolnod, pusztán arról van szó, hogy a hajad jobban kiszáradt a kelleténél, így jött létre a töredezett hajvég.

A hajvégápolók száraz hajra instant megoldást jelentenek a problémára. Mielőtt azonban kihozza a futár az új terméket, kezdd el belülről tuningolni a hajad. Ugyanis ha belülről, a szervezeted felől nem kapnak elég tápanyagot és nedvességet a hajszálaid, akkor a külső ápolás csak felületi kezelés lesz. Vizsgáld meg, elegendő folyadékot fogyasztasz-e, tartalmaz-e mindent az étrended, ami az egészséges szervezetnek kell? Ha testszerte viszket a bőröd, sűrűbben túrsz bele a hajadba, esetleg megjelenik a korpa, biztosan haj- és fejbőrszárazságról van szó.

Hogyan ápold a száraz hajad?

A Hair-Line webáruházban megtalálhatod a hajadnak megfelelő ápolást. Az Alfaparf Milano Semi di Lino sorozatának Moisture termékei komplex megoldást nyújtanak a problémára. A száraz haj igényeire szabott hajápolók között megtalálod a sampont, a kondicionálót, illetve a száraz hajra való hajvégápolót is. Hogy az ápolás teljes legyen, használd a sorozat minden darabját. A nutri-cukrok ugyanis így fejtik ki leghatékonyabban jótékony hatásukat. A különböző egységek hatásmechanizmusa egymásra épül. A sampon tisztít, miközben már előkészíti a hajszerkezetet a hidratálóanyagok befogadására.

A kondicionáló feltölti a hajszálakat, a mézből nyert nutri-cukor molekulák beépülnek a hajszálakba, így őrzik meg annak nedvességtartalmát. Hogy az ápolás teljes legyen, és már mondjuk észrevetted a korpát, radírozd át a fejbőrödet a kíméletes radírral, hogy a letapadt hámrészecskék távozhassanak. A pre- és probiotikumok segítenek helyreállítani a fejbőr egyensúlyát. Az egészséges haj egyik feltétele az egészséges fejbőr. Végül pedig jöhet a fluid.

Hajvégápoló száraz hajra – hogyan használd?

Nézzük meg, hogyan kell ezt a terméket használni. Nedves vagy száraz hajon egyaránt alkalmazhatod ezt a remek illatú készítményt. Nem nehezíti el a hajszálakat, akár minden nap tehetsz a hajvégekre belőle. Segít bezárni a hajszerkezet külső rétegét, így a hidratálóanyagok a hajszálak belsejében maradnak. Rendelkezik továbbá párataszító hatással is, így nem kell attól tartani, hogy párás időben a haj megvadul és visszaáll az eredeti állapotába. Lenmagolajat és E-vitamint tartalmaz, amely fényességet, könnyű fésülhetőséget kölcsönöz. Szulfát-, paraffin- és parabénmentes termék, tehát hagyja lélegezni a hajszálakat.

Címkék: hajápolás